• Bel ons (24/7)030 - 202 70 70

Ons beleid omtrent het Coronavirus is aangepast. Lees hier meer.

Verwijzend dierenarts

Spoed- en verwijskliniek

In juni en juli 2019 werd allereerst gestart met behandeling van spoedpatienten van de regionaal aangesloten Evidensia-klinieken. Wel was de verwijskliniek meteen open voor alle tweedelijns patiënten ongeacht wie de verwijzer was. Vanaf augustus 2019 verzorgen zijn we open voor alle spoed- en verwijspatiënten ongeacht wie de verwijzend dierenarts is.  Wel willen we graag voordat u uw dienst geheel naar ons over zet even een keer met u (telefonisch) hierover contact hebben. Dus bent u geïnteresseerd om ons uw spoeddiensten te laten verzorgen neem met ons contact op. 

Indien uw patiënt spoedeisende, specialistische of uitgebreide zorg nodig heeft, staan wij 24/7 voor u en uw cliënten klaar. In onze dierenziekenhuis werken (Europees erkende) specialisten, gedifferentieerde dierenartsen en hoogopgeleide paraveterinairen op een specifieke discipline, waardoor wij uw doorgestuurde patiënt de beste behandeling kunnen bieden. Ons dierenziekenhuis staat in dienst van en als verlengstuk van uw dierenkliniek.

Wij investeren continu in specialistische opleidingen en medische faciliteiten voor de beste tweedelijns zorg- en spoeddienstverlening. Voor ons is de samenwerking met uw praktijk essentieel, zodat de patiënt in goede handen bij u terugkomt en als tevreden klant in uw kliniek blijft. Wij richten ons alleen op spoed- en tweedelijnszorg. Na onze behandeling worden spoedig patiëntenkaart en eventuele vervolgbehandelingen teruggekoppeld zodat de patiënt spoedig door u kan worden opgevolgd.

U kunt uw telefoon na sluitingstijd doorschakelen naar ons spoednummer. Deze service is kosteloos voor praktijken die regelmatig naar ons doorverwijzen, maar graag hebben we, voordat u uw telefoon naar ons doorschakelt, eerst even een keer contact met u. Dus schroom niet en laat het ons telefonisch 030 - 202 70 70 of per email (info@edz-nieuwegein.nl) weten als u met ons zou willen samenwerken. 

Doorverwijzen?

Voor verwijzingen zijn we bereikbaar via info@edz-nieuwegein.nl. We vragen dierenartsen vriendelijk ons zowel een beknopte verwijsbrief als het gehele dossier inclusief uitslagen en al het beeldmateriaal aan ons beschikbaar te stellen. Graag ontvangen we deze zaken zo spoedig mogelijk. Wilt u bij een verwijzing aangeven waarvoor u verwijst: een volledig onderzoek en behandeling of alleen een bepaalde modaliteit (waarna u zelf de behandeling weer overneemt)?

Bij voorkeur nemen wij zelf spoedig contact met de klant op voor het maken van een afspraak. Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk en maximaal binnen één werkdag contact met hun opnemen. Wilt u liever telefonisch overleggen over een mogelijke verwijzing? Dan zijn we via 030 - 202 70 70 voor u bereikbaar.

Voor het verwijzen van een spoedgeval belt u 030 - 202 70 70 en maakt gebruik van het keuzemenu om meteen een medewerker aan de lijn te krijgen.

Voor het kosteloos overleg over orthopedische patiënten (incl. röntgenbeelden) zijn we via info@edz-nieuwegein.nl bereikbaar. U krijgt dan binnen zeer korte tijd antwoord met als mogelijk tevens een kostenschatting en planningsvoorstel.

Waarom verwijzen naar Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein?

Optimale en betaalbare zorg 

  • Erkende specialisten en gedifferentieerde dierenartsen
  • Continu in overleg met huisdiereigenaren en verwijzer
  • Persoonlijke werkafspraken per verwijzende kliniek. Maak ons uw wensen alstublieft kenbaar.
  • Betaalbare kwaliteit

Helder behandeladvies en altijd beschikbaar

  • U kunt altijd bij ons terecht (24/7)
  • Uitgebreide en spoedige terugkoppeling
  • Overleg over nazorg
  • Altijd ondersteuning voor de verwijzer en de klant

Kosteloze spoeddienst

  • Wij vervullen kosteloos de spoeddienst voor uw praktijk
  • U kunt altijd bij ons terecht (24/7)

Heeft u opmerkingen?

Wij stellen het op prijs als u met ons blijft meedenken. Zo kunnen wij u en andere dierenartsen optimaal van dienst blijven zijn. U kunt uw opmerkingen en/of complimenten sturen naar: info@edz-nieuwegein.nl.