Verwijskliniek

Informatie voor verwijzend dierenartsen

Verwijskliniek

Indien uw patiënt specialistische, spoedeisende,  of uitgebreide zorg nodig heeft, staan wij 24/7 voor u en uw cliënten klaar. In onze dierenziekenhuis werken (Europees erkende) specialisten, gedifferentieerde dierenartsen en hoogopgeleide paraveterinairen op een specifieke discipline, waardoor wij uw doorgestuurde patiënt de beste behandeling kunnen bieden. Ons dierenziekenhuis staat in dienst van en als verlengstuk van uw dierenkliniek.

Wij investeren continu in specialistische opleidingen en medische faciliteiten voor de beste tweedelijns zorg- en spoeddienstverlening. Voor ons is de samenwerking met uw praktijk essentieel, zodat de patiënt in goede handen bij u terugkomt en als tevreden klant in uw kliniek blijft. Wij richten ons in onze verwijskliniek zodoende alleen op tweedelijns- en verwezen spoedzorg. Na onze behandeling worden spoedig patiëntenkaart en eventuele vervolgbehandelingen teruggekoppeld zodat de patiënt snel door u kan worden opgevolgd.

Voor verwijzingen zijn we bereikbaar via de volgende e-mailadressen:

We vragen dierenartsen vriendelijk ons zowel een beknopte verwijsbrief als het gehele dossier inclusief uitslagen en al het beeldmateriaal aan ons beschikbaar te stellen. Graag ontvangen we deze zaken zo spoedig mogelijk. Wilt u bij een verwijzing aangeven waarvoor u verwijst: een volledig onderzoek en behandeling of alleen een bepaalde modaliteit (waarna u zelf de behandeling weer overneemt)?

Bij voorkeur nemen wij vervolgens zelf contact met de klant op voor het maken van een afspraak. Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk en maximaal binnen één werkdag contact met hun opnemen. Wilt u liever telefonisch overleggen over een mogelijke verwijzing? Dan zijn we via 030 - 202 70 70 voor u bereikbaar.

Voor het kosteloos overleg over orthopedische patiënten (incl. röntgenbeelden) zijn we via orthopedie@edz-nieuwegein.nl bereikbaar. U krijgt dan binnen zeer korte tijd antwoord met als mogelijk tevens een kostenschatting en planningsvoorstel.

Lees meer

Discipline overzicht

Een overzicht van alle disciplines bij Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein

Waarom verwijzen naar Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein?

 

Optimale en betaalbare zorg 

  • Erkende specialisten en gedifferentieerde dierenartsen
  • Continu in overleg met huisdiereigenaren en verwijzer
  • Persoonlijke werkafspraken per verwijzende kliniek. Maak ons uw wensen alstublieft kenbaar.
  • Betaalbare kwaliteit

Helder behandeladvies en altijd beschikbaar

  • U kunt altijd bij ons terecht (24/7) voor spoedpatienten
  • Uitgebreide en spoedige terugkoppeling
  • Overleg over nazorg waar nodig en/of gewenst
  • Altijd ondersteuning voor de verwijzer en de klant

Kosteloze spoeddienst

  • Wij vervullen kosteloos de spoeddienst voor uw praktijk
  • U kunt altijd bij ons terecht (24/7) voor spoedpatienten

Heeft u opmerkingen?

Wij stellen het op prijs als u met ons blijft meedenken. Zo kunnen wij u en andere dierenartsen optimaal van dienst blijven zijn. U kunt uw opmerkingen en/of complimenten sturen naar: info@edz-nieuwegein.nl.

Terug naar Verwijzend Dierenarts