Herhaalrecept gedragsmedicatie

Voor patiĆ«nten die bij ons onder behandeling zijn, kunt u hieronder een formulier herhaalrecept indienen als uw medicatie bijna op is. Dien dit formulier op tijd in en houdt rekening met 5-7 werkdagen aan verwerkingstijd en extra vertragingen rond feestdagen en weekeinden. De behandelend dierenarts / specialist controleert altijd de aanvraag. Mocht het herhaalrecept niet worden verstrekt door onze dierenarts / specialist, nemen wij contact met u op. De kosten voor het beoordelen van de aanvraag, eventuele contact met u hierover en het doormailen van een herhaalrecept bedragen € 10,49 incl. BTW. Het afhalen van de medicatie bij Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein is kosteloos.

 

Indien het recept te laat aangevraagd wordt, kunt u uw eigen dierenarts raadplegen of een van onze spoedartsen. Indien uw ons verzoekt om de spoedarts het recept voor te laten schrijven, geldt er een hoger tarief. Om een spoedverzoek in te dienen, zal u ook naar het dierenziekenhuis moeten bellen en het doorgeven aan een van onze baliemedewerkers. 

Vult u onderstaand formulier alstublieft compleet in.

Uw gegevens

Velden met een (*) zijn verplicht

 

Gegevens huisdier

Gecastreerd / Gesteriliseerd*

De medicatie

Vul voor elke medicatie een apart formulier in.

 

Vooruitgang van het dier

Indien u op Nee en Ik weet het niet en Ja en hij/zij lijkt er last van te hebben en Ik weet het niet klikt, zal het recept niet voorgeschreven worden. U dient ons te bellen om een afspraak te maken voor een telefonisch consult.

 

De medicatie lijkt goed te helpen*


Ervaart uw dier bijwerkingen van de medicatie*Versturen

Bij verzending van dit formulier accepteer ik de hieraan verbonden kosten van het doormailen van het recept van € 10,49 incl. BTW. Uw zal de rekening per e-mail ontvangen. Het afhalen van de medicatie is kosteloos.

 

Veiligheidsvraag