Menu
  • Bel ons:030 - 202 70 70
  • Spoed:24/7

Ons beleid omtrent het Coronavirus is aangepast. Lees hier meer.

Herhaalrecept gedragsmedicatie

Voor patiĆ«nten die bij ons onder behandeling zijn, kunt u hieronder een formulier herhaalrecept indienen als uw medicatie bijna op is. Dien dit formulier op tijd in en houdt rekening met 5-7 werkdagen aan verwerkingstijd en extra vertragingen rond feestdagen en weekeinden. De behandelend dierenarts / specialist controleert altijd de aanvraag. Mocht het herhaalrecept niet worden verstrekt door onze dierenarts / specialist, nemen wij contact met u op. De kosten voor het beoordelen van de aanvraag, eventuele contact met u hierover en het doormailen van een herhaalrecept bedragen € 8,94 incl. BTW. Het afhalen van de medicatie bij Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein is kosteloos. Vult u onderstaand formulier alstublieft compleet in.

Uw gegevens

Velden met een (*) zijn verplicht

 

Gegevens huisdier

Gecastreerd / Gesteriliseerd*

De medicatie

Vul voor elke medicatie een apart formulier in.

 

Vooruitgang van het dier

Indien u op Nee en Ik weet het niet en Ja en hij/zij lijkt er last van te hebben en Ik weet het niet klikt, zal het recept niet voorgeschreven worden. U dient ons te bellen om een afspraak te maken voor een telefonisch consult.

 

De medicatie lijkt goed te helpen*


Ervaart uw dier bijwerkingen van de medicatie*Versturen

Bij verzending van dit formulier accepteer ik de hieraan verbonden kosten van het doormailen van het recept van €8,94 incl. BTW. Uw zal de rekening per e-mail ontvangen. Het afhalen van de medicatie is kosteloos.

Veiligheidsvraag